test
test
Шановні клієнти, будь ласка, уточнюйте актуальну ціну за телефонами або у магазині. Ціни на сайті можуть бути застарілими. Дякуємо за розуміння!

Утеплюємося для зимових прогулянок

Настала осінь, а разом з нею налетіло холодне повітря, прийшли дощі, з'явилася сльота, бруд. Далі – більше, зима з морозами, мокрим снігом та заледенілими дорогами. Виходити на прогулянки з малюком все одно потрібно щодня, роблячи виняток хіба у дійсно погану погоду. Як максимально захистити дитину та зробити прогулянки теплими та комфортними?


Виробники намагаються укомплектовувати свої коляски універсальними аксесуарами, які допоможуть мамам саме в такі дні, як, наприклад:

  • Дощовик, що ефективно закриває малюка і від літнього дощику, і від мокрого снігу або вогкого вітру.
  • Накидка на ніжки, як правило утеплена, з подвійним бортом, з непродувної тканини, що щільно прилягає до корпусу модуля, захищаючи від проникнення всередину холодного повітря.


Теплий конверт у візочок. Чи варто купувати?


Багато батьків надають перевагу теплому конверту, вважаючи його головним захистом (і вкрай зручним) для малюка, особливо у зимові місяці.




Основне завдання конверта – зберегти тепло всередині, щоб дитина не мерзла під час прогулянці, адже малюк у візочку мало рухається. Конверт – універсальна річ, що стане у пригоді для колиски, прогулянкового візочка, автокрісла або санчат. Виробники пропонують найрізноманітніші варіанти конвертів, з різними наповнювачами (фліс, овчина, синтепон тощо).


Які характеристики повинен мати якісний конверт?


  • Зручна для одягання модель.
  • Водо- та вітронепроникний верх.
  • Якісний наповнювач.
  • відповідність температурному режиму.


Останнім часом великою популярністю користуються трансформери, які можна використовувати, як конверт, накидку на сидіння, окремий чохол на ніжки та, навіть, ковдру.


Деякі виробники додають конверти до стандартного комплекту аксесуарів дитячого візочка, але частіше за все його потрібно придбати окремо. Слід зауважити, що фірмові конверти коштують значно дорожче за мас-маркет, але вони мають вищу якість, легші та ідеально підходять до своїх візочків.


Муфта – захист для ніжних ручок коханої матусі


Мамині ручки в тонких рукавичках замерзають дуже швидко. Попри те, що ручка коляски обшита екошкірою, вона все одно відчутно охолоджується на морозі. Муфта допоможе сховатися від холоду та дозволить одночасно керувати коляскою.



Муфти бувають декількох видів:


  • суцільна (обидві ручки знаходяться в одному коконі);
  • роздільна (на кожну ручку одягається окрема рукавичка);
  • трансформер (за допомогою кнопок і замків муфта розділяється на дві рукавички або навпаки – у залежності від побажань мами).


Вартість муфти залежить від матеріалу виготовлення, виробника та наповнювача.


Хутро на коляску декор чи корисний аксесуар


Ще один цікавий девайс, що знадобиться для зимних прогулянок та одночасно прикрасить візочок – це хутро на капюшон.

Хутро чудово захищає від дрібного снігу й вітру, а ще додає статусності будь-якій колясці. Хутро виконується зі штучних волокон, що мають гіпоалергенними властивостями. Фіксується цей аксесуар на капюшоні коляски, як правило, за допомогою звичайної еластичної гумки. Деякі виробники пропонують цілі зимові набори для дитячих колясок, виконані в одному дизайні. У такий комплект входить: хутро, вітронепронекні накидки на модулі, муфти тощо.


Термосумка. Чи потрібна взимку?



Термосумки Anex здатні підтримувати температуру їжі до 4-х годин. Вважається, що цей аксесуар знадобиться тільки літом. Дійсно, взимку годувати дитину на вулиці - ідея погана, але дати попити теплого чаю чи водички – цілком прийнятна.


У нас ви зможете купити якісні аксесуари для зимових прогулянок. Телефонуйте (096) 689 88 98 або приходьте до магазину Хорошка – допоможемо вибрати, проконсультуємо або привеземо під замовлення. Оперативно надішлемо вашу покупку до будь-якого міста України за попередньою оплатою чи накладеним платежем.