test
test
Шановні клієнти, будь ласка, уточнюйте актуальну ціну за телефонами або у магазині. Ціни на сайті можуть бути застарілими. Дякуємо за розуміння!

Doona – тільки для активних мам

Автокрісло-коляска Doona Simple Parenting – унікальне за функціональністю поєднання двох видів дитячого приладдя. Модель підходить навіть для новонароджених малюків, а до якого віку ви їй зможете нею користуватися залежить від комплекції вашої дитини.



Коляску-автокрісло Doona часто називають коляскою майбутнього. Її конструкція та функціональні можливості дійсно неординарні. Вона виконує функції одночасно прогулянкової коляски та дитячого автокрісла. Давайте розглянемо її ближче.


Прогулянковий візочок Doona Simple Parenting


Шасі Simple Parenting нижче, ніж у звичайної прогулянкової коляски, але висувна ручка дозволяє без зусиль нею керувати. Крім того, ваші старші діти із задоволенням і з такою ж легкістю кататимуть маленького братика або сестричку.


Для поліпшеної маневровості передні колеса повертаються навколо своєї осі. На відміну від більшості колясок, вони не мають блокування для відключення обертання, тому поїздки засніженими тротуарами чи бездоріжжям будуть дещо незручними.




Задня вісь розташована досить високо, ви зможете вільно робити крок, не ризикуючи зачепитися або пошкодити взуття. Цікаво та зручно виконані гальма. Права педаль червоного кольору при натисканні блокує колеса, а ліва зелена - навпаки, розблокує.


Сидіння коляски за формою повністю ідентичне автокріслу групи 0+. Спинка не регулюється, але положення та конструкція сидіння є комфортною для сну або відпочинку малюка.


Для найменших пасажирів у комплекті передбачений ортопедична вкладка, яка кріпиться ременями безпеки та має додаткову точку фіксації, що попереджає його зміщення. Подушечка для новонародженого виготовлена ​​з бамбуково-вугільного текстилю – вологопоглинаючого, гіпоалергенного та терморегулюючого матеріалу.


Автокрісло Doona Simple Parenting




Вся конструкція легко трансформується в автокрісло. При цьому дитину не потрібно виймати з коляски. Поставивши ручку у відповідне положення та потягнувши за важіль, ви у лічені секунди перетворите коляску в автокрісло.


Зверніть увагу! Ви не знімаєте жодної деталі. Просто склали, правильно закріпили в авто та поїхали.


Автокрісло встановлюється в машину на заднє сидіння спинкою до водія та фіксується штатним ременем безпеки. За бажанням можна додатково придбати спеціальну базу. Телескопічна ручка коляски встановлюється у вертикальне положення та виконує роль ручки для перенесення.


Автокрісло відповідає європейським і американським стандартам безпеки. Чохол і капюшон виконані з приємного на дотик щільного матеріалу. До речі, всі матеріали виготовлення мають гіпоалергенні властивості та абсолютно безпечні для здоров'я малюка.


Чому ця коляска є незамінною для активних батьків?


Умов для використання прогулянкової коляски Doona Simple Parenting досить багато, ось тільки деякі з них:

  • для походів за покупками великими торговими центрами;
  • для проведення вихідних всією сім'єю у розважальних центрах, ресторанах, кафе;
  • для працюючої мами, яка пересувається в автомобілі та змушена брати із собою малюка;
  • для подорожей і поїздок у гості;
  • у разі частих перельотів, у тому числі на відпочинок.



Вас зацікавила наша пропозиція? В інтернет-магазині Horoshka ви зможете купити автокрісло-коляску Doona Simple Parenting за прийнятною ціною. Вибирайте колір і оформлюйте електронне замовлення. Ми гарантуємо, що ця незвичайна прогулянкова коляска оточить турботою малюка та створить комфорт для батьків.