test
test
Шановні клієнти, будь ласка, уточнюйте актуальну ціну за телефонами або у магазині. Ціни на сайті можуть бути застарілими. Дякуємо за розуміння!

Чи варто купувати візочок 3 в 1?

Візочок у комплектації 3 в 1 – це три модулі (колиска, прогулянка та автокрісло), що по черзі встановлюються на шасі. Автокрісло розраховане на дітей до 9 місяців та використовується ще як переноска та окремий спальний модуль. Які ж переваги має така комплектація? Вважається, що купувати 3 в 1 потрібно тільки родинам, що мають авто. Так, основна функція автокрісла – це безпечне перевезення малюка в автомобілі, але за відгуками батьків від народження до року дитини переноскою та окремим модулем вони користувалися не менше разів ніж перевезення легковим транспортом.



Уявіть, вам потрібно пересуватися на короткі відстані, наприклад понести дитину до поліклініки, що знаходиться у сусідньому будинку. Вивозити візочок у такому разі абсолютно недоцільно, а переноска-автокрісло саме тут стане у пригоді. У спекотні дні вийти на прогулянку парком можна також в автокріслі, встановленому на шасі, і це значно зручніше, ніж вкладати малюка до глибокої колиски, яка не завжди розрахована на спекотне літо. Автолюлька + шасі зручний варіант для походів на шопінг, мандрівок, зустрічі з друзями тощо.


Змоделюємо ще ситуацію. Малюк заснув в авто і його потрібно перенести додому чи продовжити мандрівку у колясці. У випадку традиційної моделі 2 в 1 місія по перенесенню до спального модуля чи ліжечка на 100% закінчиться плачем. Якщо матимемо автокрісло, то просто виймемо його разом зі сплячою дитиною з авто та безшумно встановимо на шасі візочка, не потурбувавши дитину.



Автокрісло, встановлене на раму коляски абсолютно безпечне для малюка. Перед подорожжю дитина пристібається ременями безпеки, а у маневруванні, стійкості чи прохідності візочка немає жодної різниці, ніж у варіанті з іншим модулем.


Як правило автокрісло має у комплектації наступні аксесуари:

  • тент від сонця або капюшон;
  • довгу ручку для перенесення;
  • накидку на ніжки;
  • спеціальну подушку з підтримкою голови для немовляти;
  • трьох або п'яти точкові ремені безпеки.

Деякі виробники пропонують придбати додаткові гаджети: вітрозахист, полегшені чохли для літа, додатковий чохол тощо.


Візочки 3 в 1 є практичними та функціональними. Як правило усі модулі встановлюються на шасі без адаптерів, а якщо його буде потрібно придбати додатково, то він гарантовано підійде до вашої моделі автокрісла. Деякі батьки спочатку купують візочок 2 в 1, а потім, виявивши потребу у третьому модулі, починають витрачати час та гроші на його придбання. Деколи ми хочемо зекономити та намагаємося купити автокрісло іншого виробника, ніж візочок. У такому разі вам обов'язково знадобиться консультація продавця, щоб модуль підійшов саме до вашого шасі.


Не всі батьки є у захваті від можливостей комплектації 3 в 1 та вважають таку покупку пустою тратою грошей. І на це є тільки дві причини:

  1. Відсутність автомобіля у родини.
  2. Короткий термін використання автокрісла.


Насправді автокрісло виконує свої функції лише кілька місяців, поки дитина не підросте, а потім повертається на полицю комори та займає місце до появи нового власника всього комплекту. Саме тому багато батьків віддають перевагу купівлі 2 в 1 і купують автокрісло з більшим терміном користування: 0+/1 (від 0 до 4 років), 0+/1/2 (від 0 до 6 років) чи навіть вкладаються у 0/1/2/3 (від 0 до 12 років), яке росте разом з дитиною.


На якому варіанті зупинитися 2 в 1 чи 3 в 1 – вирішуєте тільки ви, але ніхто не зможе заперечити, що комплектація 3 в 1 (або система для подорожей) є найбільш зручним за функціоналом варіантом для малюків від народження до року.


Маємо у наявності та привеземо під замовлення комплекти 2 в 1 та 3 в 1 оригінального походження від відомих виробників: Anex, Cybex, BabyActive, Adbor, Espiro, Junama тощо. Допоможемо підібрати оптимальний варіант (096)6898898. Заходьте та обирайте!