test
test
Шановні клієнти, будь ласка, уточнюйте актуальну ціну за телефонами або у магазині. Ціни на сайті можуть бути застарілими. Дякуємо за розуміння!

Автокрісла Coto Baby

Coto Baby – молодий польський бренд з великими амбіціями. Асортимент товарів містить універсальні та прогулянкові коляски, ліжечка-манежі, стільчики для годування та автокрісла. Завдяки бюджетним цінами та високій якості товарів, продукцію Coto Baby із задоволенням купують по всьому світі.


Дитячі автокрісла Coto Baby представлені лінійкою для всіх вікових груп від автолюльки для новонародженого до бустера для дитини 10-12 років.


Всім автокріслам цієї торгової марки, незалежно від моделі, притаманні такі якості:


  • відмінна якість текстилю;
  • міцний каркас;
  • максимальний захист тулуба та голови від бічних ударів;
  • необхідний для тривалих поїздок функціонал;
  • сучасна система фіксації;
  • різноманітність моделей.


Більшість моделей автокрісел Coto Baby для дітей віком від року розміщуються на металевій базі, що сприяє міцності всієї конструкції та гарантує вищий, ніж у більшості виробників (особливо китайських) рівень безпеки під час знаходження дитини в автомобілі.


Група 0+ (для дітей від народження до 9-12 місяців) представлена тільки однією моделлю – APRILIA, яка є одночасно переноскою, автокріслом та третім модулем комплектації дитячого візочка, бо встановлюється на шасі.



Група 0+/1 (для дітей від народження до 4-х років) представлена ​​моделями SOLARIO, AURORA та LUNARO PRO. Перші дві моделі – це автокрісло, що встановлюється на спеціальну базу з кріпленням Isofix і стабілізуючою опорою. Крісло оснащене функцією повороту на 360 градусів, що зручно для розваги та годування дитини, висаджування з машини, а також для розвороту в будь-якому напрямку руху автомобіля.


Характеристики та забарвлення Coto Baby Solario



  • Вага конструкції – 14 кг.
  • Поворот на 360 градусів.
  • 5-ти пунктові ремені безпеки.
  • Вкладка для немовляти.
  • Чашоподібне сидіння.
  • 4 рівні нахилу для відпочинку.
  • 7 позицій регулювання підголівника за висотою.
  • Фіксація Isofix.
  • Опора підлаштовується під висоту сидіння авто.


Доступні для замовлення забарвлення: Black Melange, Grey Melange, Red Melange, Olive Melange, Blue Melange. База пропонується покупцям у білому чи чорному кольорі.

Вартість у півтора раза менша за аналогічні моделі більш відомих виробників автокрісел.


Комбінована група 0/1/2 (для дітей від народження до 7 років) представлена ​​моделлю BOLERO. Автокрісло виготовлене з якісних матеріалів, що можуть витримувати чисельні прання та поїздки без втрати зовнішнього вигляду. Конструкція міцна, комфортне сидіння, фіксація на сидінні – звичайна, за допомогою триточкового ременя безпеки авто, є необхідний функціонал для тривалих подорожей у авто.



Характеристики та забарвлення Coto Baby Bolero

  • вага конструкції – 8 кг;
  • вкладка для немовляти у комплекті;
  • 5 позицій нахилу для відпочинку;
  • фіксація штатним ременем безпеки;
  • встановлення за та проти напрямку руху.


Група 1/2/3 (для дітей від 9 місяців до 12 років) є найбільш чисельною, представлена моделями COMO, SALVO, SALSA PRO та SALSA. Ви зможете вибрати модель у залежності від способу кріплення (штатний ремінь безпеки або Isofix), необхідного функціоналу та додаткових девайсів (підлокітники, столик, підсклянник тощо).





Coto Baby Salvo – дуже цікава за дизайном модель зі знімним столиком-бампером, підлокітниками та пластиковим підсклянником. Ременів безпеки у комплектації немає, функцію захисту дитини виконує м'який бампер. Дитина отримує більше простору, при цьому рівень захисту залишається дуже високим. Конструкція фіксується Isofix, а дитина старша за 4 роки пристібається за допомогою штатного ременя безпеки.



Coto Baby Salsa має класичний дизайн та комплектацію. Автокрісло оснащене додатковими подушками для гарантування безпеки дитині у разі бічного удару. Підголівник регулюється у трьох положеннях, а кут нахилу сидіння – у 4-х варіантах. Ця модель встановлюється без Isofix просто на сидіння та фіксується штатним ременем безпеки авто. Для найменших пасажирів у комплектації передбачені фіксуючі вкладки та 5-ти точкові ремені безпеки.



Coto Baby Hevelius з'явилося лише у минулому році, але відразу стало добре продаватися, адже має весь необхідний функціонал, гарантує підвищений рівень безпеки та небагато коштує дешевше аналогічних моделей. Автокрісло фіксується системою Isofix та якірним ременем Top Tether, що значно підвищує стабільність конструкції під час виникнення непередбаченої ситуації. Нахил сидіння регулюється для відпочинку, підголівник встановлюється у необхідне положення для підтримки голови та шиї. Для найменших пасажирів у комплекті є м'яка вкладка та власні 5-ти точкові ремені безпеки з накладками на плечі.




Група автокрісел 2/3 призначена для дітей від 15 до 36 кг або від 3 до 12 років. Coto Baby Bari – це сучасне автокрісло, розраховане у тому числі й на довге перебування дитини в авто. Фіксується у машині за допомогою Isofix та додатково страхується ременем безпеки авто. У конструкції передбачена система бічного захисту, спинка сидіння є ортопедичною, щоб не втомлювалася спина під час подорожі. У комплекті є пластиковий підсклянник. Автокрісло вміє "рости" разом з дитиною: підголівник регулюється у 10 позиціях у залежності від зросту. На відміну від багатьох моделей автокрісел, спинку Bari можна нахилити та зафіксувати у чотирьох положеннях.


Приходьте до магазину Хорошка, щоб купити автокрісло Coto Baby за розумною ціною. Ми допоможемо вибрати модель і все розповімо про її характеристики. Якщо ви не живете у м. Рівному, зробіть замовлення на нашому сайті, ми відправимо покупку до будь-якого міста України у найкоротші терміни.